1. Γιατί να πιστέψω ότι αυτό το σεμινάριο θα με βοηθήσει;

Μερικοί από εσάς σίγουρα νιώθουν ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουν σε αυτό το σεμινάριο κι αυτό είναι υπέροχο. Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως εκφράζουν κάποιο σκεπτικισμό και αυτό πάλι είναι σωστό. Ίσως να έχετε δώσει μια ευκαιρία σε κάποια άλλη βοήθεια ή καθοδήγηση αλλά να μην είχατε αποκτήσει τις αλλαγές που ελπίζατε ότι θα επιτυγχάνατε, γεγονός που σας κάνει αυτή τη στιγμή να νιώθετε αποτυχία και απογοήτευση. Ή ίσως νιώθετε ότι το πρόβλημά σας είναι τόσο περίπλοκο που δεν μπορεί να επιλυθεί σε ένα μονοήμερο σεμινάριο, ή ότι η κατάστασή σας είναι αδύνατο να επιλυθεί. Όμως η αλήθεια είναι ότι η επίτευξη των στόχων σας στη ζωή δεν έχει να κάνει τόσο με τις ιδιαιτερότητες μιας συγκεκριμένης κατάστασης στην οποία βρίσκεστε. Έχει περισσότερη σχέση με την αποκωδικοποίηση κάποιων εμποδίων που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τα βήματα προς τους στόχους της ζωής σας. Σίγουρα χρειάζεται να διευρύνετε κάπως τη ζώνη άνεσης σας για να εμπιστευθείτε τη διαδικασία.

 

Θα είναι άραγε η δουλειά μιας μέρας αρκετή ώστε να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή σας;

Ναι, θα έχει αρκετό αντίκτυπο στη σκέψη και τις συναισθηματικές σας διαδικασίες, ώστε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση για να αρχίσετε πρακτικά να επιφέρετε σοβαρές αλλαγές στη ζωή σας. Βέβαια τα επιπλέον εργαστήρια είναι χρήσιμα για μια πιο πλήρη αντίληψη της διαδικασίας και σαν ανατροφοδότηση της προόδου σας.

 

Ποιο θα είναι το θέμα των εργαστηρίων;

Τα Εργαστήρια έχουν σκοπό να δώσουν στους συμμετέχοντες του Σεμιναρίου την ευκαιρία να έχουν μια βαθύτερη ανάλυση κάθε ενός από τα 5 βήματα καθώς και εποπτεία της πρακτικής προόδου των συμμετεχόντων.

 

Πως γίνετε η πληρωμή;

Μπορείτε να πληρώσετε σε μετρητά ή με επιταγή.
Αριθμός λογαριασμού:

Ή με vısa

*Παρακαλώ σημειώστε ότι μόνο έγκυρες επιταγές θα εξασφαλίσουν θέση στο Σεμινάριο.

 

Πολιτική Ακύρωσης

Η συμμετοχή στο σεμινάριο πρέπει να προπληρώνεται για την εξασφάλιση της θέσης σας.
Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας, αυτή θα ειναι αποδεχτή εάν η ακύρωση γίνει πέραν των 7 ημερών πριν την έναρξη του σεμιναρίου , όπου και γίνεται επιστροφή ολοκλήρου του ποσού πληρωμής .
Εάν η ακύρωση γίνει σε λιγότερο από 7 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, τότε γίνεται επιστροφή του 50% του ποσού.
Εάν η ακύρωση γίνει την ημέρα του σεμιναρίου η κατά την διάρκεια του, τότε δεν γίνεται επιστροφή του ποσού που πληρώσατε .